welcome to pelanduk katang!

Followers

Saturday, February 11, 2012

SOALAN KERJA KURSUS SEJARAH PMR 2012

Assalamulaikum dan salam sejahtera....

Alhamdulillah...setelah 2 tahun mencari pengalaman melaksanakan kerja kursus sejarah semasa tingkatan 1 dan 2 dulu, maka pada tahun ini,2012.. TAHNIAH! kerana rakan-rakan pelandukkatang akan melaksanakan kerja kursus Sejarah secara WAJIB....untuk memenuhi syarat KBSM Sejarah...semua pelajar tingkatan 3 wajib buat kerja kursus sejarah...kerja kursus tahun ini perlu di laksanakan mengikut syarat dan peraturan seperti yang telah di post kan dalam blog ni....SELAMAT MELAKSANAKAN KERJA KURSUS...   

17 comments:

  1. apa tajuk keje kursus sej tahun neh ??????????

    ReplyDelete
  2. argh . susah sgt kerja kursus tahun nie !saya blurr tgk kertas soalan kerja kursus . tengok pun buat kepala peningg fikir semua benda tuh . aloloo~ tolong saya eh . pleasee . visit my blog on www.snztwanz.blogspot . do add me on facebook "WanAh WaN'z" & "WanAh WhWn" . and do follow me on Twitter "@WanAh_WaNz :) please tolongg saya buat kerja kursus sejarah k . kite kan kawan :)

    ReplyDelete
  3. bagi la contoh keje sejarah 2

    ReplyDelete
  4. tolong la bgi contoh please!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. tolong lh bg cth krja kursus untk taon nie..

    ReplyDelete
  6. tolong bagi contoh kerja kursus nie....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kamu yang ada masalah mental?

      Delete
    2. nama kamu siapa..........

      Delete
    3. wth ??

      Delete
    4. mende mg bolok ea????

      Delete
  8. susalah nak buat.......

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. wat cam ne erk???????

      Delete
  10. wat the hell r u talkin?

    ReplyDelete